Monday, March 28, 2011

Update shortcut!

Masa Earth Hour tutup lampu je, TV still on sebab nak tengok hihi. Okay lah daripada tak ada effort kan? ;) Lagipun tahun ni tak main dengan lilin pun macam tahun lepas sebab tak nak sumbang gas karbon dioksida pulak. Makanya tahun ni takde gambar pun. Tahniah kalau awak pun bergelapan dengan niat ikhlas untuk menyokong Earth Hour jugak semalam! Ada jugak yang mencuri masa tu, ini kena denda bergelapan 50 tahun.

Perasan tak header I dah tukar? Hahaha kalau tak maknanya tipu ataupun korang pelawat baru. Ecehh. Ada ke orang ni? Suka header tu, lebih daripada expectation macam sweet gitu. Sweet tak?! Cakap sweet cepat. So, ini courtesy of Aslann As. Moh le kita ke belog dia :D

Hasil daripada entri Aku REVIEW sambil SEDEKAH sebelum ni, Kyêrüll dah buat review pasal blog ni. Ya, blog ni. Nombor 1 dalam list pulak tu laju bebenor aku join kan :P Then, ada followers baru daripada blog beliau. HAI AWAK SEMUA :D Bacalah blog I dengan ikhlas, sebarang pandangan dan kritikan amat dihargai. Tapi janganlah lelebih pulak takmo takmo.

Esok I nak pergi interview. Interview untuk apa? Rahsia. Tak nak bagitahu. Harap-harap okay. Amin.

5 comments:

aslann said...

sweet! sweet! hahaha.. XD

Shahiela C said...

Hahahahaha sweet, sweet!

afiqazizan said...

memang sweet header baru awk.

aizamia3 said...

suka tengok... sweet sangat.. :) lawa..

alah... terawal satu no ler.. followers tu.. kihkihkih..

maisarah said...

hai rakan sebaya. hee. cantik sangat blog ni. oh. dah follow. ;)