Friday, March 25, 2011

Aku REVIEW sambil SEDEKAH!

Pening fikir pasal nak apply mana lepasni. Tapi sekarang tolak tepi itu semua sekejap, join segmen Kyêrüll L Frêscð dulu.




Blog Kyêrüll dari segi fizikalnya simple, dari background sampai font. Font yang dia guna jelas jadi senanglah nak baca. Sekarang dah ada macam-macam font yang berselirat dan serabut so bila seluruh blog guna font macamtu memang close tab je lah jawabnya. Blog dia ringan, tak payah tunggu lama nak load. Gadgets pun tak banyak sangat. Entri-entri dia pulak, tajuk mesti panas. Sangat menarik perhatian, bagi orang macam yours truly memang laju je klik bila dia ping blog dekat group SB tu. Bukan tajuk je panas, isi entri tu pun sesuai dengan tajuk. Kalau tajuk je panazzz, isinya hampeh memang lah menyakitkan hati. Okay itu je, takde benda yang perlu dikutuk.


Senang je kalau nak join. Letak banner - buat review - bagi link - TADAAAAAA dah siap!


Joinlah cepat, klik SINI! Kthxbai :D

5 comments:

Syafiq Rosli said...

wah..all da best eh

Shahiela C said...

Thank you!

KyêrulL said...

blog anda sudah direview

http://kaif-amb.blogspot.com/2011/03/shahielacblogspotcom-1.html

Az-Zahra Fauzee said...

dtg dri blog kyerul.. =]

Shahiela C said...

KyêrulL ; Thanks!

Az-Zahra Fauzee ; Yayyy! Hi :D