Thursday, March 17, 2011

movieeeee #2

Ni entri susulan dari entri ini. Sekarang belasah susulan 2-3 entri okay.

Ada ke patut tertinggal lagi satu movie yang i tengok sama dengan 3 movie lain i sebut tu. Hishhh tak adil betul. Dah lah movie favourite. Ada hero favourite pulak tu.


Hikhik ini lah movie favourite yang tertinggal i tak bias so ini entri back up. Dah diam. Untuk semua perempuan, tolong jaga diri anda. Jangan conteng arang ke muka sendiri mahupun kaum keluarga. Ada paham? Okay dah. Hmm basically cerita ni pasal remaja yang hanyut dan lupa. Oh then comes the hero, awwwwww. Hero ni baik sangat ya Allah. Siapa rasa ada ciri-ciri macam dia dijemput datang ke sesi uji bakat mencari calon suami. Tetiba memang nak pelempang ni. HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Seriously, lelaki, jadikan dia sebagai contoh. Confirm ramai perempuan suka awak lepasni tanpa perlunya petik jari sekali, sepuluh perempuan datang ah tolak tepi. That is soooooooooooo last year :D Bye.

No comments: