Thursday, March 10, 2011

Movieeeee.

Ini cerita pasal movie beberapa bulan lepas so kalau rasa lame sebab baru nak cerita then tak payah baca okeh.

1) Ngangkung



Lawak kot tapi tak berapa best. Biasa je. Merepek pun ada. Lawak dia tak masuk akal. Okay, lawak mestilah tak masuk akal, tapi.. tapi.. Faham-faham sendiri lah. Hantu yang duduk atas kereta tu sexy. Hahaha. Bangang pun ada. Moral of the story, jangan mengangkung.

2) Khurafat


So-so. Kalau tengok wayang takut lah kot. Ni sebab tengok dekat TV je, so effect hantu pun kureng. Tapi masih menakutkan, ada lah jerit sikit sebab terkejut. Lagipun masa tu sibuk takutkan Adam jadi tak fokus sangat. Tak best sebab pelakon dia asyik mimpi je. Paling tak best sebab Johan mati last sekali! ARGH fsfhleriptdgldjlsa. ---> Bukan mencarut eh tapi geram sampai tak ada perkataan yang sesuai makanya main tekan keyboard sampai puas. Anyways, Syamsul Yusof handsome dhlaslfsfkfsjhdrtr. ---> Darjah ke-handsome-an dia.

3) Charlie St. Cloud



Oh ini baru tengok tadi sebelum masak lauk untuk makan tengahari. Saja bagitahu tang masak tu :P Dah lama nak tengok Charlie St. Cloud ni sebab i minat Zac Efron sangat. Zac Efron hot sangat. Zac Efron sexy sangat. Okay dah dah. Ayat tu la dalam otak sepanjang masa tengok cerita tu tadi. Rambut dia, kening dia, mata biru dia, six packs dia... INI NAK CERITA PASAL MOVIE KE ZAC EFRON?! Okay, sorry terbabas. Cerita ni boleh tahan lah, inspirational.

Nanti update lagi pasal semalam pulak dengan movie Beastly. xx

p.s.

Adam dah tengok Khurafat sebelum ni. Masa scene dalam hutan yang Johan lari dari hantu tu boleh pulak Adam kata apa lah itu pun nak takut dengan nada lek-lek-lu-der. Dah lah sebelum tu dia menjerit siap tutup muka tak boleh blah. -__-"

ZACEFRONISUNDENIABLYHOTWREPSIFXDLJDDVXDGEDTRPREG. ♥

3 comments:

Dayana AZ said...

ta sbar nk tau sal beastly!

Atikah said...

Suka jugak dengan Zac Efron, but after watching 17 Again. Before that, not so -.-

Shahiela C said...

Dayana ; Will be posting it in a bit!
Atikah ; I knew him from High School Musical, teehee :P