Wednesday, July 29, 2015

Apa khabar temper?

Temper lah bukan tempe. -_-

If you guys know me, close enough that I start showing my dark side, then you should know that I am pretty short-tempered.

If you didn't, then you already know now. Yay *throws confetti*

Trust me, I've tried so hard to control my temper almost all the time but I just lose control, anyway... Ingat best ke marah orang? Bukan orang yang kena marah je bengang tapi lepas marah orang tu, aku pun bengang dengan diri sendiri tau. Orang gila je yang tak rasa pape lepas marah orang (oh dengan orang syok sendiwi). Rasa bersalah ok, marah orang... Lelagi kalau benda tu kecil je, tak payah marah pun sebenarnya. T_T

Yelah kalau kau marah sorang-sorang takpelah. Ni kalau dah marah orang, kenalah minta maaf balik. Ingat senang ke nak minta maaf? Eh malu tau tak. Haa padan muka kau siapa suruh kau marah tadi? Kan dah kata tak boleh control eee tak paham lagi ke :<

Kekadang tu bukan nak cakap apalah, orang lain pun dah tau aku ni memang cepat annoyed/marah/irritated, laaaaagi nak cari pasal. Ibarat mencurah minyak ke api, makin menjulanglah api tu ye dak. Tolonglah sikit kawan hampa yang helpless nih T______________T

Tu jelah nak cakap. And I really mean it whenever I apologize okay. Sorrylah kalau ada yang saya marah tapi belum minta maaf lagi. Sorry jugak kalau ada yang masih terasa atau berkecil hati dengan saya yang ibarat jelmaan hulk atau ogre ni. Sorry :( Tapi awak janganlah annoy kita lagi bila kita dah mula bagi signal kita dah annoyed tu, jangan lelebih. Tolonglah kita eh awak.


By the way, Selamat Hari Raya semua! Hehe biar lambat asalkan ada ingatan kan :] Ok jumpa lagi lain kali, bye!

No comments: