Monday, March 18, 2013

Macam sloth.

Hello there.


How've you been? Good? Good. I'm feeling numb at the moment. Doing every single thing too slow as slow as a sloth. Tau tak sloth tu menatang apa? Haa apa kata hangpa pi google okay. Kami tak tau lagu mana nak habaq kat hangpa. Terer dak kami cakap loghat utagha? Hekhekhek.


Takde mood la weh. Awatnya lagu ni, tolong tolonggg! Sebenarnya, I memang buat kerja lambat yang amat. Tak tau la kenapa. Walaupun cuba buat lelaju, mesti lambat jugak. Nak kata trying to be a perfectionist, emangnya nggaklah. Kerja cincai je. Okay cukuplah tu, macam nak bocorkan rahsia sendiri pulak. No no malu (").(")


Sebenarnya nak cakap yang dah mula malas balik T______T Nota tak baca, masa lecture main game. Apakah ini, Shahiela?! Arghhhhhhhhhhhhhhhijklmnopqrstuvwxyz. Acaner nak buat ni? Acaner? Acaner? Selanjar 3 lagi sebulan je. Banyak tau kena revise. Selanjar 3 ni ada OSPE pulak tu. OSPE ni exam macam practical tapi bukan practical sangatlah. Apakah? -___-" Camni contohnya macam ada model paru-paru pastu kena label bahagian-bahagian dia ataupun kena buat urine test ke. Lebih kurang cenggitulah kot. I pun tak pernah buat so tak tahu sangat. Ottokae wuwuwu *nangis kat sudut bilik*


Lagi sekali, hati dan otakku sayang, berkerjasamalah kalian. Pleaseeeee.




Oh anyway, masa study week tu I balik! Hip hip hooray! Haha.

No comments: