Sunday, January 20, 2013

As usual

Dr. Roza | Azwan | All
Cuti apa yang paling best sekali?
Honeymoon?
Hahahaha.
Bukan. Cuti lepas lulus exam. Masa tu tak payah fikir pape dah, cutilah sepuas-puasnya.


Hi semua. Kat atas ni conversation masa practical fisiologi pagi tadi. Macam-macam orang sekeliling cakap yang berkaitan exam sekarang ni. Lagi 2 minggu je untuk Selanjar 2. 3 block, 3 kertas tapi ya Allah, banyak sebenarnya nak kena ulangkaji.


Ada banyak nak cerita tapi semuanya nak kena ada banyak masa. Tak sempat (kot). Nak cerita pasal azam tahun baru, program MSFT-KTP dan... dah lupa dah. Lepas exam lah k? Itu pun kalau sempat (lagi). By that time, cerita pun dah basi. Eh macam tak biasa je cerita basi. Mungkin patut pertimbangkan untuk tukar nama blog ni kepada "Cerita Basi" ataupun "Expired Stories".


Nak minta tolong sikit boleh? Tolong doakan semoga Allah permudahkan saya dan kawan-kawan untuk jawab soalan exam nanti. Saya pun akan buat benda sama untuk kalian.




:)


No comments: