Saturday, November 17, 2012

Hiatus

Selanjar 1 is what we call it here. Exam je pun. Macam Ujian 1 masa dekat sekolah dulu.

Ulang lagi sekali semua tu sekarang. Gilaaaaaaaaa jauh beza dari masa sekolah tu okay! T___T

Menakutkan baiii dengan bukan main banyak lagi kena baca and hafal, dengan diri ini yang mempunyai daya menghafal yang rendah, bukan senang ya kawan-kawan.

Tapi usah merungut, kita dah sampai sejauh ini. Tak mungkin berpatah balik, majulah ke hadapan. Ayuh kawan-kawan, kita pasti boleh!

Eh ada sesiapa tau soalan bocor tak? Hahahaha zaman sekolah, comel je forward message soalan spot konon. Tolonglah, comel gila tahu.


p.s. Self motivation sangattttt, I can see... nothing. LOL, mesti boleh mesti boleh mesti boleh! Hey ho, let's go! :D
I know I've been missing for quite some time, ada orang dah rinduuuu kita sebab dia nak tau perkembangan hidup kita through blog ni je coughGeecough hahaha :P I'll be back after exam, insyaAllah.

Till then, xoxo

No comments: