Sunday, July 1, 2012

Hangout.

This was supposed to be blogged a few weeks ago but being the lazy me, nevermind. Entah minggu bila entah, I hangout dengan Nadia and Syera dekat The Mines. Why The Mines? Dekat, jimat masa dan itu je tempat yang senang nak pergi by driving. Both Nadia and I kerja so tak boleh minta cuti on the same day plus kurang pekerja lagi. Jalan penyelesaian hanyalah minta untuk kerja sama shift. Makanya pada hari tersebut kami shif pagi, habis pukul 3, gedebak gedebuk pergi pukul 5 p.m. cenggitulah.


Tangkap gambar tempat parking supaya senang kalau terlupa.


Sampai sana, kami jalan-jalan dulu tapi perut dah lapar so cari tempat makan yang kitaorang tak pernah pergi. Nadia insist nak pergi McD je kot tapi dibantah keras sebab McD ada kat Kajang. Pilih punya pilih, kami end up dekat SweetChat. Konon nama dan tempat baby pink macam sweet-sweet je kan, tempat itu menjadi pilihan. Dan semestinya pilihan itu SALAH! Grr. Menu dia pelik sikit and macam menyesal masuk kedai tu sebelum order lagi -___-" Nadia dengan selambanya kata nak walk out of that place sebab takut tak sedap tapi sebab kitaorang segan, tak jadi keluar. Menu utama kitaorang not badlah rasa dia cuma side dishes macam almond soup Nadia has a weird taste.


My pizza! Crunchy, sedaplah jugak.

Nadia's beef spaghetti. Sedap.

Syera's sandwich. Tak tahulah sedap ke tak. Haha.


Sebenarnya niat nak shopping tapi tengah pokai jadi boleh see, touch, adore and go crazy because you can't own them. Lebih kurang cenggitu gayanya. Cuci mata sikit tengok baju and stuffs, rasa haus and penat so we treat ourselves with McD ice-creams! Nak jugak McD kaaaaan. Borak and gelak-gelak, tangkap gambar. Then, it's time to go home sebab dah pukul 9 p.m. kot. Sekejap je :( Walaupun tak buat apa-apa sangat but we had fun meeting each other. At least dapat lepaskan rindu masing-masing.


With Syera.


With Nadia.


Sekarang Syera dah dekat UiTM sana whereas Nadia and me dekat Kajang kerja. Btw, Mimie, a collegue of mine dah berhenti semalam. :/ Nadia pun dah nak berhenti. :( Tinggal 3 orang ; me, Eton and kak Nurul je lepas ni. Eh silap, tinggal 4 orang including abang Fad. So sad! But life still has to go on kan? All the best tau korang! :)

1 comment:

afiqazizan said...

Sedapnya makanan-makanan tu..yummy2..hehe..:)