Sunday, May 22, 2011

Selamat tinggal

Assalamualaikum.


Sampai rumah petang tadi lepas shopping minit terakhir, terkejut. Bilik I bersepah, baju berselerak. Macam kena rompak.


Okay I yang sepahkan. Sebenarnya, dah beberapa hari dah macam tu sejak mula packing barang. Takyah nak "OMG buruknya perangai Shahiela" sangat okay, korang pun macam tu juga kan kan? Dah takyah nak tuduh orang, nak cover lettew. Mestilah defend diri sendiri kalau tak siapa lagi nak defend kan? Okay terpesong. ZzZz...


Sebenarnya nak bagitahu korang yang I dah siap packing. Tak nak tahu? Elehh habis tu yang baca ni kenapa? Sebab nak ambik tahu pasal I kan? Mengaku je lah uolls kan caring orangnya *tangan di dada, mata ke atas* Hahaha kbai.


Ah dah lah. I nak masuk matriks hari Isnin ni. Dah tak boleh lagi bermalas-malasan di rumah. Tak ada dah masakan Mama yang enak dan lazat dekat sana. Kena mula ikut arahan balik. Tak tak bukan bermaksud duduk dekat rumah, I jadi anak derhaka tak dengar cakap mak ayah T__T Lepastu makan pakai kena jaga sendiri, macho habis. Kfine cubaan menjadi macho gagal tak ada kena mengena langsung makan pakai jaga sendiri dengan jadi macho.


# Hello buku-buku / nota-nota.
# Hello cikgu-cikgu.
# Hello kawan-kawan baru.
# Hello kawan-kawan lama.
# Hello Kolej Matrikulasi Selangor.


## Hello, hidup baru. Let's get it started.


Nerd.


Uolls jangan lupakan I tau. Kenanglah daku dalam doamu ececeh.


Selamat tinggal semua.


p.s. Baca, baca jugak. Iklan mesti click sekali. Hikhik.

4 comments:

Jamban Comel said...

all the best anak murid ,jadi tersusun sket ya

Shafiza said...

Congrats and gud luck. =D

DiNi said...

shahiela..oh...all the best! we do not choose the destiny, it chooses US!

Shahiela C said...

Thank you all :D