Wednesday, May 11, 2011

Giveaway Gelimat Gegurl Gosh

Malam semalam boring jadi dengan masa terluang tu, I pergi blogwalking/skipping/running/hopping  okay dah cukup. And jumpa BELOG YANG SANGAT GELIMAT. Eh bukan I cakap blog tu gelimat, nama blog memang gitu. Sebab blog tu gelimat makanya I follow. Tak, tak blog tu best sebab tu I follow. 


Owner blog tu, kak Farah Dafri (nama dia sangat cantik btw, entahlah kenapa bunyi Farah dengan Dafri sesuai hehe) tengah buat first giveaway! Tengok tajuk entri ni, I pun rasa macam gegurl gegedik so macam kena join. Eee geli baca statement tadi tu hahaha. Tak kisah lah yang penting I nak join. Hewhewhew.





Honestly, I baru je start baca blog ni. Kan dah kata baru semalam I jumpa blog ni. Ish nak tanya lagi. Eh tak tanya ke? Kbai haha tetiba. Tapi jangan pandang sebelah mata okay, walaupun baru start baca semalam, bila blog tu ohsem I memang suka godek-godek post lama. Blog ni sangat clean and simple. Kak Farah ada letak navigation untuk Fashion, Recipe, Tutorial dan How To. Semalam dah godek semua navigation ni hihi. Titew sukew titew sukew. Dahlah senang, entri-entri pulak memang menggembirakan hati. Imma happy girl :') Tetiba lagi. Alaaa rasanya description I tentang Belog Yang Sangat Gelimat tak cukup ohsem. Jadi, silalah tengok dan nilai sendiri. Kalau rasa blog ni best, angkat tangan macam saya.


Now, kena tag tiga orang. Mari kita lihat siapa yang kena...

  1. Syera
  2. Asyikin Rahimi
  3. Cik Nadia

Last sekali, kena lengkapkan slogan...


Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah Pak Mat yang geli. Ada kemungkinan Pak Mat seorang yang gatal jadi nickname dia Gelimat. Okay tak. Gelimat tu ialah perasaan yang melebihi tahap geli-geliman. Contohnya tahap pertama geli. Kedua, geli-geliman. Ketiga, gelimat. Seterusnya, lu pikirlah sendiri.


Kalau boleh kan, kalau boleh... Kalau boleh nak hadiah GGGG 02, GGGG 03. Maceh!


Okay dah siap! Kalau korang nak join, klik sini.

4 comments:

Farah D said...

Hi! Thnks join my giveawa ya. comel je ur definition pasal gelimat tu ;D menarik hati gituww :P btw, hadiah mmg x boleh tgok ke? hmm mcm mana ya? accessories including rings and earing dear . try buka guna google chrome /mozilla/IE , try lah tukar browser lain :) Okay? Thnks again!

Shahiela C said...

Hello! My pleasure :) Idea spontan kot tu hehe :P A'ah dah try Opera, Mozilla dgn IE dah. Maybe connection ni lambat, takpe, nnt Shaa check lagi sekali k :)

Farah D said...

Shahiela dah boleh tgok hadiah ke? Dah baiki gmbr tuu, asyk corrupted je. gegham betul!

Shahiela C said...

Dah boleh dah! :D