Monday, May 2, 2011

A few in one.

I'm back again. Anyway, there's nothing so serious about the previous post. I'm fine, it's just that I kind of remembered something hurtful that happened and I cried. Macam ternangis, bukan saja nak nangis. Boleh tak macam tu? Lantak lah, tak penting pun hehe.


Moving on to where I'm heading to after this. Alhamdulillah, I'm offered to go for Matrics at KM Selangor which is at Banting. Sooooo near -__-" I was really expecting somewhere else than Selangor, hoping for either Malacca or Johor but it's okay. Kelakarnya, ramai yang dapat sama. Siapa yang dapat sama, angkat tangan. Kan ramai tu. Tak nampak maknanya... Kalau masuk matriks mesti feeling macam dekat sekolah. Dahlah sama dengan Kinn. Sama juga dengan Cain. Mimi pun. Maryam juga. Dan lain-lain. Ada juga yang buat matriks tu kitorang punya kang haha. Yang best pasal matriks Banting, dia baru 2 tahun. Kalau tak silap lah.


Ramai juga yang dah confirm nak masuk matriks. Oh sedihnya macam semua nak masuk, I tertinggal -__-" Papepun kena tunggu keputusan UPU dulu sekarang. Tengok dapat ke tak apa yang I nak, lepastu baru decide. Walaupun hati gundah gulana, ikut kata Papa dengan Mama *anak solehah kan biasalah hahaha jangan nak menyampah sangat eh. Kalau dapat course yang I nak through UPU, itulah yang I pergi. Kalau tak dapat, baru masuk matriks. Apesal semangat I bagitahu plan, bukannya korang nak tahu pun. Cehh.


Tadi baru balik dari Port Dickson. Semalam ada kenduri tahlil untuk arwah atuk. Kenduri kecil je pun. Lauk banyak woh sampai tak puas makan tau. Dah banyak sangat kan, so semua pun makan sikit-sikit je. Tak boleh melantak. Haha. Seronok dapat kumpul ramai-ramai. Lepasni mesti jarang dapat kumpul bila I dah sambung belajar balik. Mesti diorang rindu I nanti. Ekeke. Siapa rindu siapa sebenarnya? Dang, tak bestnyaaaa :'(


--


Oh by the way, best friend I nak start college dah esok. All the best in college, babe! Take good care of yourself and yeah I'll miss every single thing about you! Have fun there and don't play too much. Hahahaha look who's talking *terasa pulak kan XD. Remember about what you've said at my house last Friday, no keeping secrets about *tettttt* with me later 'kay. And lastly, love you lots, Pei Khim Lee! :')


--  


p.s. Sejak dah ada phone baru, penuh gambar SS (syok sendiwi) je. Malu gila bila orang godek phone pastu tengok gambar SS. So lepasni nak tangkap random photo then baru tulis entry. Okay tak?
 p.s.s. Jangan tangguhkan perkara penting. Kan tak elok. 

No comments: