Wednesday, April 20, 2011

The little one



Hi nama saya Adam. Mikhail Adam. Best kan nama saya, tak payahlah puji. Umur saya baru 6 tahun, kecil lagi, jangan mengorat saya tahu.


Haa kau siap bagi warning jangan mengorat dia. Yang atas tu memang dia yang taip sendiri. I suruh dia perkenalkan diri sendiri, dia angguk lepastu terus taip. Budak-budak zaman sekaranglah katakan.


Janganlah percaya sebab confirm I tipu. Alahai, tipu-tipu manja giteww *winks. Jadi inilah dia Adam yang I pernah sebut sebelum ni. Eh sebelum I sambung kisah budak ni, semua gambar diambil menggunakan phone cabuk I dulu. Makanya jangan komen lelebih pasal kualiti dan sebagainya.


Adam ni tinggal sekejap dekat rumah I lepas habis tadika. Dia ni tak banyak kerenah sebenarnya. Cuma biasalah kan, budak kecil. Kadang-kadang bercakap ikut suka hati je. Dan dan pula nak cakap ikut suka hati depan I, memang kenalah. Maybe sebab I tak ada adik, so tak boleh bertolak ansur sangat dengan budak ni. Dia pula anak tunggal, manja. So memang nak cari gaduh dengan I je lah kan -__-"


Tapi tak setiap masa dia ni annoying, cakap menyakitkan hati. Honestly, budak ni comel. Hahahaha. And blur. Bila dia blur tu, OHEMGEE rasa macam nak goncangkan dia je. Blur sangat! Tapi apa-apa pun dia tetap seorang budak yang comel.


Masa awal-awal dulu, dia tak pernah nak panggil I or kakak I. Ego weh, ego. Oh first time dia panggil I masa nak buat pancake. Terkejut sekejap masa tu haha sampai macam tu sekali tau. Oh dia suka baking. Comel kan? Setiap kali I buat kek ke biskut ke, mesti excited nak tolong. But don't bother asking if he really helps until the end of it. LOL.







 Dah malas nak pose sampai kena support -__-"


Walaupun dia comel, dia tak suka tangkap gambar. Susah sangat nak suruh dia pose. Biasanya mesti end up I marah dia sebab dia tak nak pose -__-" Tak pasal-pasal je kan. By the way, orang kata dia ada rupa I sikit. Ramai jugak yang tanya if dia adik I. What say you?
...
..
.















 Maybe sebab ada rupa I, dia comel kot. Kthxbai :P

6 comments:

izzad fikri said...

ye.. awak je yg comel....
hahha... peace>>

thalia said...

comelnya dia.tapi ko jg prasan ko plak yg comel.muahaha

syera said...

adam ! huhu rinduuunya kat adam. walaupun dia blur hahahaha

izzad fikri said...

rindu kt adam jugak... he3...

izzad fikri said...

rindu kt adam juga... hehe

Shahiela C said...

izzad fikri ; Thank you! Hahahaha rindu macam kenal je kan.

thalia ; Dah alang-alang tu kan, puji je lah aku sekali :p

syera ; Datang la lagi sekali, sekarang dia dah okay hahaha.