Monday, March 7, 2011

Saya nak join bloglist Her Storiie, x3




1. Harapan korang terhadap blog korang/ tujuan korang blogging?
Nak berkongsi rasa suka duka kehidupan, ececeh.

2. Kenapa nak join bloglist Her Storiie,x3?
Penulis dia baik hati a.k.a. kawan saya! :) 

3. Apa boleh diubah suai dekat blog Dayana ni?
Blog dah cantik! Sekelip mata je dah banyak perubahan. Tak payah ubah apa-apa dah.

Thanks, Dayana! ;)

4 comments:

x3,dayana said...

hehe thanks for joining shahiela :D! nti 1 may da siap kte gtau ea, hik3..
sekelip mata tp berjam gak kte dpn laptop nih! :P

Shahiela C said...

Kira cepat lah tu! :D

Dayana AZ said...

shahiela :), tlg tuka kan banner dayana tu ye, sebab dayana dah tuka URL bru

http://herstoriie.blogspot.com

tlg tuka banner tu sebab nti klu click die pegi kat URL lme hee.. thx

Shahiela C said...

Done.