Saturday, March 19, 2011

DIY

Finally hoh dah ada beberapa benda yang I buat sendiri menggunakan skill menjahit yang tak seberapa bagus. I suka DIY semua ni. Kalau boleh semua nak buat sendiri. Talk about how many attempts on making things by myself... countless. Banyak sangat buat tapi hahaha pemalas kan so banyaknya tak kemas. Malulah kitew. Tapi! Kali ni sebab semangat order bahan-bahan untuk buat handmade stuffs, makanya I mesti tunjuk apa yang dah siap. Rasanya sejak dari barang-barang tu sampai, sebulan satu je I buat. Kahkahkah. Itu pun I bagi kawan. Kawan-kawan je boleh terima skill menjahit I yang banyak kurangnya. Mwah sikit :*

Ni tipu, ni buat tahun lepas malam-malam buta boring so yeah.

Ini hari clip pertama. Bagi dekat Asyikin.

Okay kelakar. Ini keychain. HAHAHA lawak. Bagi dekat adik saudara, Nurul.

Ini coin purse kecik bebenor. Hahaha memang main jahit je takde ukur ke hape dulu.

Belakang coin purse. Simpan sendiri sebab jahitan tak kemas. Baru siap tadi kih kih.

Headband. Untuk Pei Khim.

Sebenarnya ada lagi satu hair clip dah bagi dekat Syera, lupa nak ambik gambar. Lepasni nak buat lain untuk kawan lain pulak tunggu ya ;)

2 comments:

amira azhari said...

siyes...lawa plus cute sangat:)

Shahiela C said...

Aww Mira, thanks :)