Tuesday, March 29, 2011

Day 26 – A photo of somewhere you want to go.

Sebelum tu, susunan BC : 30 days ni dah kucar-kacir sikit. Entah macam mana terskip banyak pulak. I skip Day 24 dulu eh. Takde gambar yang sesuai.

Berbalik kepada tajuk, I nak pergi New Zealand. Ni sebab kak Leen lah, masa kecik-kecik dulu dia ada kata dia suka New Zealand. Dia kata New Zealand tu best, ada rumput hijau. Padahal Malaysia pun ada kan. Tapi I tetap terikut sekali suka sampai sekarang. Siap ada cita-cita satu hari nanti nak beli tanah, pastu buat ladang lembu dengan kambing biri-biri. Dalam ladang tu ada cottage kecil. So bila masa cuti bila I dah jadi seorang yang berkerjaya kan, boleh lah pergi sana. Seronok kan? Tak salah tau ada impian macam ni. Bermula dengan adanya impianlah baru boleh jadi kenyataan kan?

No comments: