Tuesday, March 29, 2011

Day 23 – 15 facts about you.

Tak reti lah nak cakap pasal diri sendiri. Ramai yang dah tahu kot tapi kalau tak tahu tu, ambiklah tahu. Hahaha.

  1. Tak suka orang salah eja nama I tau, S-H-A-H-I-E-L-A. Senang kan?
  2. Suka makanan kampung. Suka rumah kampung. Suka kampung.
  3. Ayah Cina tapi tak tahu cakap Cina pun. Tak payah gelak.
  4. Banyak guna tangan kiri. Aah kidal. Siapa sama, belanja diri sendiri choki-choki.
  5. Ada banyak girl crush. Suka betul tengok yang baguih-baguih tu.
  6. Pergi sekolah perempuan sejak sekolah rendah. Dah tersangkut tak tahu nak tulis apa.
  7. Tak pernah pergi tuisyen.
  8. Sanggup buat sambal belacan sebelum tidur sebab lapar dan nak makan nasi. Fanatik gitu.
  9. Gila duit. Jangan judge. Hahaha.
  10. Tak berapa nak suka perbuatan mencarut. Sikit *blank* sikit *blank*.
  11. Cepat tersentuh. Serious ni tak tipu.
  12. Susah nak buat eye-contact dengan orang. I kan pemalu.
  13. Kedekut kredit phone.
  14. Anak manja jangan jealous zzzz :P
  15. Suka dapat hadiah. Okay siapa tak suka tak berapa normal. Takde idea zzz.

p.s. Rasa macam nak menjahit pulak sekarang. Kena test mesin jahit Mama ni.

5 comments:

conbellydiobeterisme said...

buat belacan sbelum tdo??apakah? haha~

Atikah said...

#7.. *bows down* :)

Atikah said...

...and have a look at one of my FB statuses for #4. Haha.

Shahiela C said...

conbellydiobeterisme ; Terer kan.

Kak Atikah ; Don't, haha. What is it? Okay, will do.

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

:)