Wednesday, March 30, 2011

Boring

Pagi-pagi lagi dah tengok gambar makanan dekat Tumblr. Biasanya ikut mood, kalau dah lama tak try resipi baru yang dapat through Google, barulah terindu makanan yang sedap-sedap ni. Tapi kenapa hari ni, dah lah online pagi-pagi siap update blog lagi.

Lepastu kan, nak pergi kedai kain. Tak pernah rasa desperate nak pergi kedai kain macam ni. Maybe sebab boring gila dekat rumah mana tak boring 24/7 dekat rumah. Sekarang ni kalau mama suruh pergi beli surat khabar Kosmo seringgit pun, rasanya sanggup pergi kedai kat Bangi waktu budak-budak balik sekolah, waktu orang kerja keluar lunch walaupun ada je kedai runcit dekat sini. Pokok pangkalnya kalau ada kain bolehlah menjahit and duduk diam sekejap. Jadi nak beli kain sekarang juga. Now.

Oh patutlah tengok gambar makanan puasa rupanya. Lupa. Okay dah tak nak tengok lagi.

No comments: