Thursday, March 3, 2011

Blergh.

Boleh tak kalau rasa depressed malam-malam macam ni? This is one of the gloomy night when I feel like switching on the night lamp, turn off the lights, lie in bed and sleep. Just like that.

Ini post campur-campur. First up, some quotes from Tumblr. If you're a follower from my Tumblr then you should have seen this already but whatevs.

Picture from;

Picture from;
Picture from;

and finally,


Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning, the devil says, "Oh crap, she's up."


--


Dulu masa sekolah lagi, semua selamba badak je tudung senget, rambut bersepah, baju kedut-kedut sikit. Lagi-lagi sekolah perempuan. Tak ada sesiapa to impress jadi tak ada hal lah. Tapi sekarang semua dah lain. Semua dah cantik. Semua dah lawa. Semua buat I jealous. Okay sebenarnya, masa selekeh dulu pun memang tahu dah cantik. Sekarang bila dah cantik-cantik ni, semakin cantik lah. Jealous okay, jealous.


--


Oh nak cakap pasal menstruation pulak atau nama komannya (common name), period. Apa tanda-tanda kalau uolls nak period? I akan makan macam monster perut empat. Macam lembu pula ada 4 bahagian perut kan? -__-" Makan memang tahap melampaui batas! Tak suka okay tapi tak boleh kawal. Lepastu, I cepat melenting. Benda yang sangat kecik pun boleh menjerit macam rumah nak terbalik. Sekarang dah duduk dekat rumah je, lagilah. Semua orang dalam rumah memang kena. Lepas jerit macam orang tercabut kuku baru sedar balik macam what the heck aku marah-marah padahal benda tu memang kecik sangat. Stress lah macam ni kan? I need to get out for some fresh air a.s.a.p. Kalau ada orang macam I, nah ini ada cara untuk destress, mungkin boleh membantu.




Takde yang macam I ke? Blergh.


p.s. I love Sesame Streets. Anyone cares to get me an Elmo plushie?


SO CUTE!! Picture from;

No comments: