Friday, March 11, 2011

09032011

Ini cerita pasal hari Rabu lepas. Kalau nak jalan-jalan dengan kawan memang paling senang pergi Mid Valley. Sebabnya senang dan selamat. Ya selamat, risiko accident lebih tipis sebab tak payah lintas jalan KL yang sesak 24/7 tu. Kami kan underage lagi. Eh tapi dua orang dah 18 tahun HAHAHA :P

Aktiviti wajib kalau jalan-jalan mesti kena tengok wayang. So, Beastly menjadi pilihan hati kami okay tak kot mungkin I seorang je -__-" Tapi kawan-kawan I kan sehati sejiwa makanya tiada bantahan. Basically, Beastly tu memang cerita Beauty and the Beast. Alex Pettyfer dengan Vanessa Hudgens macam tak berapa secocok. Message dia paling penting. Jangan sesekali hina orang sebab rupa. Orang yang hodoh macam mana sekalipun mungkin punya hati yang bersih tak macam hati busuk orang yang cantik macam angel. Ingat tau, bukan senang I bagi nasihat free ni. Nanti kalau I dah jadi psychologist, setiap nasihat I bagi kena bayar. Hihi. Terpulang la nak tengok ke tak tapi Alex Pettyfer hot I tell you. Awal-awal cerita lagi dah tunjuk betapa hotnya dia. Gedik lah.

Start cerita je scene ni.


Then makan dekat food court. Lepastu jalan-jalan keliling, then balik. Kali ni tangkap gambar tak hengat, orang pandang tapi tebalkan muka 10 inci. Walaupun banyak tapi buruk so kena delete. Muka tak photogedik photogenic, kesian. Tunggu sekejap! Tak bermakna tak nak tepek gambar kat sini. Nah, tengok.











Group picture ; Pei Khim - Syera - Ehem - Nadia - Moli


Okay dah habis, bye. Lain kali keluar lagi ye kawan-kawan! xx

4 comments:

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

jeolous dengan you sebab dapat pergi mid :P btw, you cun aaa :D

Shahiela C said...

You datang la KL, kita dating pergi sama-sama okay :D Bulan lagi cun ;D

BEJAHAHA ™ said...

Tingginya youuuu, grrrrr O.O

Shahiela C said...

Eh macam mana you boleh tau ni? Haha, alahai sikit je lebih.