Sunday, February 6, 2011

I have to tell you.

As-Salam, hello

Hiiiiiiiiiiii awak. Tadi godek-godek video dekat Youtube. Tengok satu-satu dengan sepenuh perhatian (-__-") sambil melalak lagu-lagu jiwangzzz (-__-"). Bagi chance lah okay, I tak buat macam ni depan public pun. Teehee.

Then, jumpa ini! Atau lebih tepat lagi, dia!


OKAY, OKAY CHILL. I KNOW, I'M SOOOOO LEFT BEHIND.

So what kalau I baru tahu pasal dia ni? Asalkan I tahu jugak sekarang, itu yang penting. And now, nak bagitahu semua yang tak tahu pasai dia ni. Orang utara na? Baguih, cheq suka. Mula dah gedikness. Serius sekarang. Dialah Anwar Hadi. Video dia macam Maria Elena sikit, macam nigahiga sikit, macam kevjumba sikit and macam sesiapa-yang-seangkatan-mereka sikit. Biasanya dia cakap English tapi kadang-kadang masuk sekali loghat utagha. Sukalah, hihi. Nak kena lempang ni. Now, dia dah pergi Australia. Oh bye, AnwarHadi we'll be missing you :( Okay gedik.

Dah itu je nak cakap. Pergi sana tengok video dia. Bye.

p.s. Kepada sesiapa yang berkenaan, tolong terasa tengok video Negaraku atas tu.

5 comments:

Anonymous said...

Just found out about him too :p Btw, I was in Convent too, a few years tua. Stumbled upon your blog some time ago and actually remembered you from primary. Itu pun kalau tak salah orang -_-

Shahiela C said...

Okay, now I ada gang hihi. Oh really? Why don't you leave your name? I ingat lagi ramai seniors masa primary, lol. If you're reading this, tell me your name kay! :D

Atikah said...

The name's Atikah :) Was in Convent the whole 11 years actually but going by the name teringat masa primary. If memory serves, you used to have your Mom around, before masuk kelas :) Ye ke ni? :| Whatever it is, it's been fun reading! :D

Shahiela C said...

Oh okay. Alaaa I'm not sure :/ Oh ye ke? I'm not sure about that haha. Have a Facebook account? Add me up, maybe if I got to see a picture of you, I could recall? And thanks for reading! :)

Atikah said...

Will do ;)