Monday, February 21, 2011

Day 14 – A TV show you're currently addicted to.



I kan menganggur sekarang so memang kerja i tak lain tak bukan online dan tengok TV (Makan dan tidur adalah keperluan asas jadi bukan kerja). Kalau dah tengok TV hari-hari, makanya banyaklah rancangan TV yang i tengok. Tak kiralah ikhlas menonton atau menonton untuk membuang masa. Patheticnya hidup kau. -__-"

Tapi tak nak lah bagitahu cerita apa yang i tengok hari-hari. Kali ni titeww pilih cerita Cina dari Singapura. Sebagai anak campuran, kenalah support dua-dua cerita Melayu dengan Cina. Eh tak, tipu je. Cerita Tamil, Hindustan, sinetron Indonesia pun i tengok jugak. Pendek kata, asalkan cerita tu best, mesti i tengok. I tengok, mesti cerita best.

Drama bersiri Together ni dekat NTV7, hari Isnin sampai Jumaat, pukul 6.00 - 7.00 p.m. Cerita ni zaman 70-an gitu. Suka cerita ni sebab pasangan utama dia hahaha. Nama heroin tu, Jeanette Aw. Hero pulak, Dai Yang Tian handsome. Tengoklah, best tau. Bukan sebab hero dia handsome tapi cerita dia best.

Tadi nak blog pasal Adam tapi takde mood. Nantilah.

- Pictures from Google. 

No comments: