Thursday, February 17, 2011

Day 11 – What's in your makeup bag?


Ini penghuni tetap makeup bag I. Dari kiri atas ;
  1. LIPICE Lip Pot
  2. LIPICE Colour Gloss
  3. LIPICE Colour Gloss
  4. LIPICE Sheer Colour 
  5. LIPICE Fruity
  6. Eye-Mo
  7. SILKYGIRL Pure Fresh Oil-Control 2-Way Foundation
  8. Maybelline Unstoppable Curly Extension
  9. Eyelash curler
  10. SILKYGIRL Perfect Cover Concealer
  11. IN2IT liquid eyeliner
  12. Brooches / pins / hair clips
Okay dah. Bukannya selalu pakai semua pun, buat stock untuk pakai masa Raya atau hangout dengan kawan. No. 7 tu yang paling baru dalam kroni, itu pun beli sebelum Graduation Day bulan November tahun lepas. Yang lain beli masa 2008 / 2009. Lama kan? Kan dah kata tak pakai sangat. Dulu budak sekolah lagi, jaranglah makeup ni. Biasanya pakai no 1, 5, 6, 7 & 11 kalau keluar. No. 1 pakai sebelum tidur, no. 5 memang pakai hari-hari. Bibir cepat kering :/ No. 12 memang selalulah.

p.s. Anyway, background adalah tilam I yang tidak bercadar. Malas nak pasang. Hohoho.

2 comments:

AqeelaAnnuar said...

ada bersihkan katil ta? mana taw ada map-map yang belum pernah wujud ke kan? :P btw, keep it up. like your blog :)

Shahiela C said...

Alamak, ada ke map kat gambar tu? Lupa nak check. Haha. Thanks :)