Tuesday, February 1, 2011

Day 1 — Your favorite song

As-Salam, hello

Bila dah buat keputusan nak buat blogging challenge ni, macam malas pulak. Boleh tampar diri sendiri pemalas ya Rabbi. So, favourite song ada banyak kot. Berubah-ubah pulak tu. Bukan itu je, banyak jiwangzz. Kalau tak berminat boleh tutup tab sekarang jugak (!) atau skip je post ni.


Ini antara all time favourite tak ikut turutan kesukaan ;


Down - Jay Sean
Deeper Conversation - Yuna
Fireflies - Owl City
Lucky - Jason Mraz ft. Colbie Caillat
Count on Me - Bruno Mars
Best Friend - Auburn
Nobody - Wonder Girls
 Bila Cinta - OST Lagenda Budak Setan (tak tahu siapa yang nyanyi) 
  
 
Ada lagi sebenarnya tapi tak ingat and last but not least,
lagu nasyid tak kira lama atau baru, English atau Melayu, semua layan :')

No comments: