Wednesday, February 23, 2011

Alahai omel, chomel, comel.


Mahu perasan siap kembang-kembang budak ni kalau orang puji dia. Sesiapa yang tak tahu lagi, budak ni student kat tadika mama. Lepas sekolah, dia tinggal rumah i kiranya macam babysit dia lah. Tapi dia bukan baby lagi, abang baby boleh haha. Kalau nak tengok muka dia, tunggu next post sekarang ni takde mood tak cerita.

p.s. Fb i sekarang banyak pasal Red FM sebab i tengah masuk Red FM's RM20K Facebook Frenzy. Kalau minat, join cepat! :)

No comments: