Wednesday, January 26, 2011

Untitled

Salam and hello

Jam 12 tengahari tadi maka berakhirlah sesi terakhir kelas memandu. Test JPJ hari Jumaat ni. Takut takyah cakap. Ujian konon-konon Isnin haritu memang buat hidup tak keruan. Teruk gila bai. -___-"

Walaupun tahu belum sampai tahap pemandu yang baik tapi kelas hari ni lebih baik dari hari Isnin. Isnin haritu memang terrible horrible vijitebal (vegetable) lah. Tadi kan masa buat bukit, lama sikit duduk kat puncak (pergh puncak kau kata padahal tak tinggi mana pun). Yelah nak balance clutch dengan minyak susah. Tetiba seseorang ni dia naik jalan sebelah kanan. Berhenti je kereta sebelah, dia pandang pastu buat muka eh-lamanya-duduk-atas-ni-tahu-turun-ke-tak lepastu terus turun. Peduli hape kan, sibuk je. Nasib baik lepastu berjaya turun, kalau tak mesti kena tengok muka kalau-tak-reti-bawa-kereta-ke-duduk-rumah-diam-diam-sudah.

Takpelah, I tak nak berdendam. Entah-entah jumpa lagi hari Jumaat nanti. Dah nak tengok Mean Girls, bye.

2 comments: