Monday, January 17, 2011

Nadia Heng

Salam and hello. :)


Pagi tadi tengok Bella @ NTV7. Elaine Daly interview Nadia Heng Ming Dern untuk segmen Who's Who. Sekarang who's Nadia Heng? Elehh korang mesti dah tahu kan. Dialah Miss Malaysia 2010. I suka dengan Nadia ni, dia cantik tak yah cakap. Nadia ni campuran Cina dan Inggeris. Ayah dia Cina, eh eh samalah dengan kita. Tapi dia tahu cakap Mandarin, kau tahu apa? Dem.




Nadia berasal dari Port Dickson, OMG kampung I uolss! Dan dan jugaklah nak mengaku kampung segala, haha. Dia ada kembar tapi tak sure sama ada kakak atau adik. Confirm cantik jugaklah kembarnya tu. Nak tengok muka dia, Google je Nadia Heng ataupun website dia www.nadiaheng.com.


Habis cerita Miss Malaysia 2010, cerita Miss Malaysia 2011, yours truly pulak. Siapa, siapa?! Dah dah apa kena malam ni mereng sikit cepat sangat perasan. Sorry der, gua eksaited esok mula belajar memandu. Nadia kata cikgu kami sama. Eh bukan, bukan Nadia Heng tapi Nadia Fowzi. CN, kau boleh bangga nama kau sama dengan dia tapi jangan lebih-lebih, aku jealous nama aku bukan Nadia Chao. Tak, nama Shahiela Chao lagi best.


p.s. Berat dah tambah 3 kg. Mana datang ni?! Tabiat makan terlalu dahsyat sampaikan metabolisme yang tinggi pun tak boleh lawan. -___-"

No comments: