Sunday, January 23, 2011

Idea?

I am so bored, I think I could kill.

--

Sepatutnya cari idea untuk hadiah cikgu. Dah berapa hari check Google, Tumblr, We ♥ it semualah tapi tak terinspirasi pun. I ni kreatif tau cuma mungkin sebab dah lama tak sekolah jadi otak kiri dah tak boleh mencetuskan idea ting ting *mentol menyala* cepat. Tapiiiiii tolonglah cepat sikit nak idea ni. Cikgu banyak, nak buat benda tu bukannya senang.


Anyway, kalau awak ada idea, bolehlah share okay. I nak objek yang sesuai untuk dijadikan key chain. Objek tu pulak mesti sesuai untuk cikgu kan tapi kalau tak pun takpe boleh buat untuk diri sendiri, hihi. Ya, I nak buat sendiri ni :)

No comments: