Sunday, November 28, 2010

Toast with butter and chocolate spread.



Say WHAAAAAT?! Eh apa  tiba-tiba say what ni? Whatever but seriously kalau korang suka makan dan makan lepastu makan lagi tapi tak nak gemuk, apa kata hentikan perbuatan tu. Sebabnya kalau lepas korang makan tanpa henti tu, rasa macam "Eh peha dah gebu, pipi dah montel, nak dietlah", jawapannya tak payah. Tahu tak betapa susahnya nak kawal pemakanan lepas perbuatan yang tak senonoh tu? Hanya Tuhan je yang tahu.

Apa motif entri ni? I tengah lapar tahap gaban sekarang ni walaupun dah makan 4 keping roti bakar dengan chocolate spread *coughmabelescough* masa breakfast dan sepinggan nasi ayam yang sedap nak nangis untuk lunch. Sekarang nak makan lagi, dah naik turun tangga berapa kali tapi masih tak hilang rasa lapar. Bukan, bukan I nak diet tapi sebab terasa melampau pula makan macam tu. Bila teringat malam semalam lepas makan nasi masa waktu dinner, I makan roti bakar dengan butter and chocolate spread *coughmabelescough* 5 keping lagi macam nak menangis sebab I makan tak hengat dunia T__T

-- 

Anyway, tahu tak rupa Taylor Swift dengan stail rambut baru dia nampak sebijik macam Barbie? Dah lama tahu ke? Okay fine dah ketinggalan bye.

4 comments:

Hazlina Jaya said...

hahaa. biasa lah th makan banyak. orang stress memang. nanti masa cuti nanti mesti kurang makan punya. your otak needs food ! :)

Shahiela C said...

Yela tapi macam melampau je, satu buku roti tu boleh habis! Haha

Fatin A. said...

Taylor Swift memang cun gila dgn straight hair. Setuju dgn statement dia nampak sebijik macam Barbie. Suka gilaaaa hahaha ok sorry xcited

Shahiela C said...

Kan kan kannnn? Dia macam sama sangat mestilah excited LOL