Wednesday, May 12, 2010

Dah sampai.

Yeay yeay exam dah sampai. Yeay yeay!

-_______-

Dah memang jelas aku tak habis belek-pegang-peluk-cium-tampar-hentak-baling-koyak buku semua. Kau tak payah tanya, saja je nak buat sakit hati sebab kau dah khatam semua kan kan? Eleh berlagak, kita tengoklah nanti siapa score lagi tinggi, mesti aku. Ok ok tak kau punya lagi tinggi. T_T


Terel maths kan, cuba kira berapa banyak bab otakku-sayang-muah-muah kena serap dan simpan dengan teratur ; Form 4 MASUK SEMUA (fikir Agama punya pun dah cukup banyak), Form 5 masuk separuh. Dah habis kira? Oh, darab 10 subjek ya. Dah? Dah? Mana sempat study semua. Lepas tu kena luangkan masa everidei dengan internet lagi. Hah, hah kan dah terkedu. Ok ok sorry terpesong lagi, semua salah diri sendiri. TAPI, MANA BOLEH TAK ONLINE?! Dah cukup banyak alasan kau, Sha.


Sekarang tak payah stress ke tension ke apa entah lagi yang sewaktu dengannya, saya ucapkan dengan seikhlas hati, good luck kepada semua rakan sekelas, setingkatan, sesekolah (eh apa ni?) dan seangkatan dengan saya!

Break a leg, people.

♥ xoxo

No comments: