Saturday, February 13, 2010

Mari, Mari Semua Tengok.

Post ketiga hari ini. Okaylah nak bayar balik tak blog 12 hari. Tadi buka Youtube nak dengar lagu Bad Romance. Banyak orang buat cover lagu ni, jadi dah alang-alang tengok satu, tengok yang lain pula. Tiba-tiba terbuka pula yang satu ni. Datang dalam satu pakej, jeng jeng jeng. Meh sama-sama tengok, I tak nak gembira angau gembira eksaited seorang.




Cover Down pun ada. Masa tengah tak ada mood, dengar yang ini terus mood naik sampai-kau-senyum-sorang-sorang-tak-sedar-diri-seminggu.


Ini antaranya, silalah pergi ke Youtube dia kalau nak dengar banyak lagi http://www.youtube.com/user/hoorahjencar.


Okay bye, nak fokus Youtube pula.

No comments: