Sunday, January 10, 2010

Kring!

Dengar tak? Dengar tak bunyi loceng? Loceng habis waktu rehat? Haih rindu siot nak makan kat kantin sekolah. Cis sekarang ni junior semakin ramai, kantin pun tak muat dah. Ha pandan muka semua orang ish tengok nak tulis padan pun jadi pandan ha ambik kau. Okay sebenarnya belum berpeluang pun nak pergi kantin sebab tugas ronda-ronda blok minggu ni ha dah lulus kalau nak jadi polis peronda.


Hari ni Ahad esok Isnin.

Isnin ada 8 subjek.
Isnin ada PJK.
Isnin ada Bio.
Isnin ada Physics.
Isnin ada banyak lesson 1 masa je.
Isnin ada extra class.
Isnin ada bola tampar.
Isnin beg BERAT.


Ah menyampah cakap pasal Is.. Is.. Isn.. Tengok nak sebut I-se-nin pun susah. Iss.. iss.. iss.. ne.. neh.. in.. Putus asa la. Nak tahu tak, nak tahu tak? Nak tahu tak? Okay dah dah annoying dah kan kata ganda banyak sangat. Kalau Pn. Aida baca mesti kecewa tsk tsk T_T


I-se-nin *susah nak sebut ; Physics
Selasa ; Addmaths
Rabu ; Chemistry
Khamis ; Sejarah
Jumaat ; Biology


Ya kira study plan macam tu la. Alahai mesti tak jadi punya ah plan kau ni. Diam ah sibuk je. Suka hati la jadi ke tak ke, ada aku kisah? Okay I kisah. I akan ambil kisah. Esok sekolah, tidur awal malam ni.

Waittaminit *pekatkan 'nit' ala ala orang gedik celup omputeh,
Ada AJL malam ni, lepas tu baru tidur. Adios!

No comments: