Friday, November 13, 2009

Lelaki suka perempuan cantik

APASAL? kenapa?

Mestilah, manusia suka semua yang cantik kan? kann kannnn? HAHA, tak nak cakap pasal itulah. Ok, skip skip skip.

Hari ini ada Festival 1 Malaysia peringkat sekolah. Sejujurnya, taklah gempak macam dulu-dulu. Sebabnya I pun tak tahu (no wonderlah my friends pun tak suka you -kantoi, zee avi). Kenapa? Kenapa?? Apasal dah tak best macam sambutan-sambutan sebelum ini? Walaupun peringkat sekolah, walaupun disambut dengan sederhana, walaupun disambut secara kecil-kecilan sambutan sebelum ni meriah tahu! Tidak dapat dinafikan, 'feel' untuk menyambut dan memeriahkan suasana sangat tinggi. Tapi sekarang dah tak lagi, ah sedih ni sedih :(

Dahlah tak meriah sangat, tak ramai pula yang datang. Ish stres, stres tahu tak?! Lagi seminggu je nak cuti sekolah, kenapa tak nak enjoy sampai puas dulu? Ok takpelah tak ambil hati pun. Mungkin sebab SPM nak dekat, ramai Form 5 tak datang. Kalau macam tu, pastikan dapat A lurus ok? *winks ;D

Ini collage gambar yang aku ambil tadi (sebahagianlah). Abaikan keburukan saya. Terima kasih.

<33

No comments: